منتظر مهدی

  • خانه 
  • یا مهدی 

آشپزی

28 مهر 1396 توسط سيده زهرا رستميان

​‍ #آنچیلای_مکزیکی
?پیاز خورد شده 1 فنجان

فلفل سبز خورد شده 1 فنجان

کنجاله سویا 4 فنجان

کنسرو قارچ خردشده 1 عدد

رب گوجه فرنگی 4 قاشق چایخوری

ادویه تاکو 2 قاشق چای خوری

سس گوجه فرنگی 2 فنجان

نان ترتیلا 16 عدد

شکر به مقدار لازم

پیاز خورد شده 1 فنجان

فلفل سبز خورد شده 1 فنجان

کنجاله سویا 4 فنجان

کنسرو قارچ خردشده 1 عدد

رب گوجه فرنگی 4 قاشق چایخوری

ادویه تاکو 2 قاشق چای خوری

سس گوجه فرنگی 2 فنجان

نان ترتیلا 16 عدد

شکر به مقدار لازم
?مناسب برای ۸ نفر

آنچیلای مکزیکی

برای تهیه آنچیلای مکزیکی ابتدا فلفل دلمه‌‌ای و پیاز را نگینی خرد کرده و به مدت ۴ دقیقه در مایکروفر (درحالیکه ۴ قاشق غذاخوری اب به آن اضافه کرده‌اید) بپزید یا سبزیجات را روی گاز به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آ‌پز کنید تا نرم شوند.

آب اضافی سبزیجات را بگیرید. کنجاله سویا که از قبل خیس خورده را به همراه قارچ روی گاز یا داخل مایکروفر (به مدت یک دقیقه) بپزید.

در این فاصله ظرف دیگری برداشته و سس گوجه‌فرنگی، رب، ادویه تاکو و شکر (در صورت تمایل) را با هم مخلوط کنید.

این مخلوط نیز داخل مایکروفر یا روی گاز باید گرم شود.

نیمی از سس را برای روی غذا نگه دارید و باقی را با سبزیجاتی که از قبل آب‌پز شده‌اند، مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا سس به خورد مواد برود.

ترتیلاها  را نیز در مایکروفر گرم کنید برای این کار باید آن‌ها را لای دستمال حوله‌ای مرطوب بپیچید و سس را داخل دستگاه حرارت دهید.

آن‌ها را روی میز پهن کنید و سبزیجاتی را که به عنوان مایه داخل اینچیلادای آماده کرده‌اید، روی نان‌های ترتیلا بریزید.

نان‌ها را به صورت رول بپیچید و باقی‌مانده سس را اضافه کنید، بهتر است این غذا را به ص

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

منتظر مهدی

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس