آشپزی
مرغ_شکم_پر_مازندرانی ?
حتما تا به حال مرغ شکم پر را امتحان کرده اید، مرغ شکم پر یکی دیگر از غذاهای مرسوم در مجالس و مهمانی ها می باشد که در ادامه با طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی ها آشنا خواهیم شد.
مواد لازم
?سبزی معطر ( گشنيز،جعفری،برگ سير تازه ) ۴۰۰ گرم
?پياز رنده شده متوسط ۱ عدد
?گردو پودر شده ۱۰۰ گرم
?رب انار ۲ قاشق سوپخوری
?نمك و فلفل و ادويه به ميزان لازم
?زعفران دم شده به ميزان لازم
?مرغ ۱ عدد ( ۱/۵ كيلو گرم )
?آلو ۱۰ تا ۱۵ عدد
?زرشک ۳ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
پياز رنده شده را تفت می دهيم تا كمی طلايی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه كرده كمی تفت مي دهيم، آلو خرد شده و زرشک را اضافه كرده نمک و فلفل و ادويه را اضافه می كنيم، رب انار را اضافه مي كنيم و بعد گردو را اضافه می كنيم، تمامی مواد را خوب مخلوط كرده درون شكم مرغ را با اين مواد پر كرده و آن را می دوزيم، مرغ را درون روغن سرخ كرده و با چند عدد آلو و كمی آب می گذاريم بپزد.
????????
اشپزی نوین بزرگترین کانال اشپزی
????
@ashpazz