دسر
#ژله_کیک
?خامه زده شده به میزانن لازم
پودر ژله 1 بسته
آب داع 1 لیوان
آب سرد 1/2 لیوان
پودر کیک آماده 1 بسته
?فر رو روشن کنید و روی ۱۸۰ درجه سانتی گراید بذارید.
اول پودر کیک رو با توجه به دستور روش تهیه کنید.
بعد یه قالب کیک دلخواه رو انتخاب کنید و حتما داخلش کاغذ روغنی بندازید.
بهتره از قالب های ساده استفاده کنید. مثلا قالب کیک مستطیلی یا قالب کیک دایره.
مواد کیک رو داخل قالب کیک بریزید.
زمانی که فر گرم شد، قالب کیک رو داخل فر بذارید.
اجازه بدید کیک داخل فر بپزه. حدودا ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان براش کافیه.
بعد از پخت، کیک رو خارج کنید و صبر کنید تا کامل سرد بشه.
پودر ژله رو با ۱ لیوان آب جوش کامل مخلوط کنید و بذاریدش داخل ماکرویو یا به روش بن ماری، حل کنید.
بعد آب سرد رو به ژله اضافه کنید و صبر کنید تا ژله کامل سرد بشه ولی نبنده.
روی سطح کیک رو با چاپستیک (قاشق چینی) یا هر شی دیگه سوراخ سوراخ کنید.
طوری که همه حفره ها روی ردیف های منظم افقی و عمودی باشن.
ضمنا نباید عمق این حفره ها زیاد باشه طوری که تا ته قالب برسه و کیک رو سوراخ کنه. تا دو سوم کیک کافیه.
حالا ژله رو روی کیک بریزید.
کیک رو بذارید داخل یخچال و یه شب تا صبح یا ۷ ساعت وقت بدید ببنده.
کیک رو خارج کنید و روش خامه فرم گرفته بریزید و تزیین کنید و بعد برش بزنید.
اینم از ژله کیک امروز. نوش جان?
?نکته در تهیه ژله کیک?
میشه داخل حفره ها انواع مواد مثل کاکائو، پودینگ، کاستارد، شیر عسلی غلیظ، بستنی و خلاصه هرچی دوست دارید بریزید.
اگر دلتون خواست از چند نوع ژله استفاده کنید. برای این کار اول جند حفره ایجاد کنید به صورت نامنظم بعد ژله رو دقیق با سرنگ بریزید داخل همون حفره ها بعد دوباره چند تا حفره و یه رنگ دیگه ژله و همین طور تا انتها و رنگهای دلخواه خودتون.
میتونید به جای ژله از ترکیب آب کمپوت یا آب مربا به همراه پودر ژلاتین استفاده کنید.
قبل از اضافه کردن ژله، کیک باید حتما سرد سرد بشه اگر سرد نشه با اضافه کردن ژله خمیر میشه.
?????????