سلامت
#فصل_پاییز
شیره انگور یکی از خوراکیهای سنتی و باستانی است ؛ که از فشرده شدن انگور رسیده در دستگاههای مخصوص و یا با وسایل عادی تهیه و طی فرآیند خاصی تولید میشود، مزهای شیرین، مطبوع و ملایم دارد. شیره انگور دارای خواص تغذیهای و درمانی فراوانی بوده و حاوی ویتامینهای A ، C و D میباشد. شیره انگور بسیار مقوی است و اثر ملین دارد. مصرف آن در کسانی که بدنشان بر اثر یک بیماری ممتد ضعیف شده و یا کسانی که پس از یک عمل جراحی به تقویت نیاز دارند نتایج بسیار خوبی میدهد، بدون آنکه در دستگاه هضم آنها خستگی به وجود آید. شیره انگور علاوه بر ارزش غذایی فوق العاده دارای خواص دارویی نیز هست و می تواند جایگزین بسیار خوبی برای مرباها و شیرینی جات صنعتی تهیه شده با شکر ، در سفره های غذا در روزهای پاییزی شود .
گروه تحقیقات جامعه گیاه درمانی ایران
كانال جامعه گياه درماني ايران،آشنايي با دنياي گياهان دارويي وطب سنتي