منتظر مهدی

  • خانه 
  • یا مهدی 

سلامت

06 آبان 1396 توسط سيده زهرا رستميان

​? در طب سنتی تاکید بر این است که موادخوراکی‌ ای که دارای مزاج سرد و خشک هستند، با موادغذایی‌ ای مزاج گرم و تر که باعث افزایش فشارخون، چاقی و غلظت خون می‌ شوند مصرف شوند تا به اين ترتيب تعدیل اصلاح مزاج صورت بگیرد.
? مزاج زرشک هم سرد و خشک است و زمانی که به‌ تنهایی به برنج که مزاج سرد و تری دارد، مخلوط شود کار درستی نیست مگر اینکه به آن زعفران، خلال بادام و پسته هم اضافه شود.
?  زرشک نقش موثری در کاهش فشارخون و چربی خون دارد و مصرف آن به مبتلایان به فشارخون و چربی‌خون بالا توصیه می‌شود.
? با این حال باز هم تاکید می‌شود که به دلیل مزاج سرد و خشک، حتما در کنار موادغذایی با مزاج گرم، مصرف شود.
? زرشک در افراد مبتلا به کبدگرم مي‌تواند با اثرات مثبتی همراه باشد، زرشک دارای طبع خنکی است، به همین دلیل مصرف آب زرشک به‌خصوص در تابستان باعث می‌شود گرمای بدن و حرارت کبد گرفته شود.
? از این رو مصرف آن به کسانی که در تابستان تعریق بالایی دارند و مرتب دچار مشکلاتی چون جوش می‌شوند، به‌خصوص افرادی که دچار کبدگرم همراه با جوش هستند و همین‌طور افراد چاق (البته با مزاج گرم) توصیه می‌شود.
? البته آب زرشک در ابتدا برای کبد مفید است، اما در درازمدت، اثر معکوس دارد.

? @salamatTV_channel

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

منتظر مهدی

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس