آش
#آش_گندم
گندم پوست کنده یا بلغور 2 پیمانه
لوبیا سفید 1 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی 1/2 پیمانه
تره جعفری گشنیر 6 پیمانه
پیاز 2 عدد
زردچوبه به مقدار لازم
ادویه کاری به میزان لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن کنجد مقداری
زیره مقداری
?برای تهیه آش گندم ابتدا بایستی حبوبات را از قبل خیس کنید.از شب قبل از پخت آش حبوبات را خیس کنید. این روش به دلیل این انجام می گیرد که نفخ حبوبات گرفته شود.
در مرحله طبخ آش گندم، ابتدا لوبیا سفید را همراه با آب و کمی زردچوبه بپزید.منظور از پخت، نیمه پخت شدن لوبیا است. زیرا پس از این مرحله با باقی مواد نیز پخته خواهد شد.
مدتی که از پخت آن گذشت لوبیا چشم بلبلی را اضافه کنید و اجازه دهید کمی با هم پخته شوند.
سپس در ظرفی مجزا گندم پوست کنده یا بلغور گندم را به همراه سبزی که از قبل خرد نموده اید، نمک، فلفل و کمی زردچوبه بپزید. نیم پز کنید و به مواد قبلی اضافه نمایید.
در مرحله بعدی پیاز را با روغن کنجد و مقدار کمی زردچوبه تفت دهید، پس از مدتی کمی پودر زیره را افزوده و کمی تفت دهید. سپس آن را نیز به مواد قبلی اضافه کرده و اجازه بدهید غذا با حرارت ملایم کامل پخته تا آماده شود.
پس از حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه آش گندم شما جا خواهد افتاد.نوش جان
?نکته?
۱- طبع این غذا: معتدل، ملین، خون ساز و مقوی / مصلح آن : ادویه موجود در آش، عرق نعناع
۲- این آش را میتوانید با کشک و نعناع داغ تزیین نمایید.
?????????
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
????
@ashpazz