آشپزی
#میرزا_قاسمی_کدو
?ابتدا ۵ عدد کدو سبز رو پوست کنده و بهشون کمی نمک میزنیم بعد داخل ماهیتابه میذاریمشون و در ماهیتابه رو میبندم و با دمای ملایم کدو هارو میپزیم. احتیاجی به آب یا روغن نیست چون کدو خودش آب میندازه و بعد میپزه فقط کافیه ماهیتابه نچسب باشه. کمی بعد کدوها تقریبا نرم شدن حالا با یه گوشتکوب لهشون کرده و ۱ الی ۲ قاشق مرباخوری سیر داغ رو داخل ماهیتابه ریخته و روغن هم اضافه میکنیم و کدو رو با سیر داغ و روغن تفت میدیم تا مزه سیر رو بگیره و آب اضافیش هم کاملا کشیده بشه. بعد ۵ عدد گوجه فرنگی رو پوست کنده و خورد میکنیم. حالا گوجه هارو با کمی نمک و مقداری کره داخل ماهیتابه میریزیم و تفت میدیم. حتما برای تفت دادن گوجه فرنگی ها از کره استفاده کنین چون طعم و بوی گوجه ها و در کل غذاتون رو عالی میکنه. تفت دادن گوجه فرنگی رو تا جایی ادامه میدیم که نرم بشن و بپزن. حالا داخل یه ماهیتابه دیگه ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، کمی روغن، ۱ قاشق مربا خوری سیر داغ، کمی نمک، فلفل و زرچوبه رو با هم تفت میدیم تا رب سرخ بشه و از خامی در بیاد. در نهایت تمام مواد رو با کدو مخلوط کرده و تفتشون میدیم. تفت دادن مواد رو تا جایی ادامه میدیم که همه مزه ها به خورد هم برن در این مرحله میتونین تخم مرغ هارو داخل میرزا کدو بشکونین و هم بزنین تا با هم مخلوط بشن یا اینکه تخم مرغ رو جدا گانه به حالت نیمرو سرو کنین. در نهایت میرزا قاسمی کدو خوشمزه ما حاضره و میتونین با نون یا همراه برنج سرو کنین … نوش جان
?????????
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
????
@ashpazz