منتظر مهدی

  • خانه 
  • یا مهدی 

آشپزی

12 آبان 1396 توسط سيده زهرا رستميان

​‍ #ماهي_شکم_پُرِ 
?مواد لازم?

فلفل به ميزان لازم

نمک به ميزان لازم

ادويه به ميزان لازم

گردو 50 تا 100 گرم

تمر هندي به ميزان لازم

سير 250 گرم - خرد شده

پياز 1 عدد - خرد شده

ماهي 1 عدد

گشنيز 250 گرم - خرد شده

زردچوبه به ميزان لازم

روغن سرخ کردني به ميزان لازم
?طرز تهیه:

ماهي را کاملا تميز کرده و داخل شکم آن را خالي مي کنيم.

مقداري نمک به ماهي مي زنيم و مي گذاريم مدت نيم ساعت بماند.

سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تميز خشک مي کنيم.پياز و سير را رنده مي کنيم و همراه با زرد چوبه، ادويه، فلفل و گشنيز خرد شده(درصورت تمايل مقدار کمي هم شويد) در يک ظرف مي ريزيم و کمي سرخ مي کنيم.

درب ظرف را مي بنديم.

بعد از 10 دقيقه، آب تمبرهندي را به آن اضافه کرده و پس از 2 تا 3 دقيقه ظرف را از روي اجاق بر مي داريم.

مواد فوق را داخل شکم ماهي قرار داده و آن را با نخ يا خلال دندان مي بنديم.

در يک ظرف مقداري آرد و زرد چوبه مي ريزيم و ماهي را آرام در آن مي غلطانيم، يا آرد وزرد چوبه را روي سطح ماهي مي پاشيم.

سپس ماهي را در ماهيتابه سرخ مي کنيم تا هر دو طرف آن طلايي شود.

?????????
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

????

@ashpazz

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

منتظر مهدی

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس