آشپزی
#ماهي_شکم_پُرِ
?مواد لازم?
فلفل به ميزان لازم
نمک به ميزان لازم
ادويه به ميزان لازم
گردو 50 تا 100 گرم
تمر هندي به ميزان لازم
سير 250 گرم - خرد شده
پياز 1 عدد - خرد شده
ماهي 1 عدد
گشنيز 250 گرم - خرد شده
زردچوبه به ميزان لازم
روغن سرخ کردني به ميزان لازم
?طرز تهیه:
ماهي را کاملا تميز کرده و داخل شکم آن را خالي مي کنيم.
مقداري نمک به ماهي مي زنيم و مي گذاريم مدت نيم ساعت بماند.
سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تميز خشک مي کنيم.پياز و سير را رنده مي کنيم و همراه با زرد چوبه، ادويه، فلفل و گشنيز خرد شده(درصورت تمايل مقدار کمي هم شويد) در يک ظرف مي ريزيم و کمي سرخ مي کنيم.
درب ظرف را مي بنديم.
بعد از 10 دقيقه، آب تمبرهندي را به آن اضافه کرده و پس از 2 تا 3 دقيقه ظرف را از روي اجاق بر مي داريم.
مواد فوق را داخل شکم ماهي قرار داده و آن را با نخ يا خلال دندان مي بنديم.
در يک ظرف مقداري آرد و زرد چوبه مي ريزيم و ماهي را آرام در آن مي غلطانيم، يا آرد وزرد چوبه را روي سطح ماهي مي پاشيم.
سپس ماهي را در ماهيتابه سرخ مي کنيم تا هر دو طرف آن طلايي شود.
?????????
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
????
@ashpazz