آسپزی
#سوپ_گشنیز
☘ مواد لازم ☘
جو پوست کنده :270 گرم (یک پیمانه)
روغن :یک قاشق سوپخوری
نمک :به مقدار لازم
هویج نگینی :1/2 پیمانه
سیر رنده شده :2 حبه
آرد :2 قاشق سوپخوری
ماست سفت و کمی ترش :یک کیلو
گشنیز ساطوری :یک پیمانه
پودر فلفل قرمز :1/4 قاشق مرباخوری
آب مرغ :2 پیمانه
سیب زمینی :یک عدد
طرز تهیه ?
جو را یک روز قبل خیس کرده، آب آن را خالی می کنیم و با 5-4 برابر حجم جو خیس خورده آب و یک قاشق سوپخوری روغن درون قابلمه می گذایم تا خوب جو پخته شود و لعاب بیندازد.
در پایان پخت، نمک، هویج و آب مرغ را اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد. سپس سیب زمینی ها را اضافه کرده، بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت، ماست، آرد و سیر را با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا مایع یکدست شود.
سوپ را از روی حرارت برداشته و از سوپ به تدریج به ماست اضافه می کنیم تا ماست گرم شود، سپس مخلوط سوپ و ماست را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا سوپ بجوشد.
در آخر گشنیز خرد شده، نمک و در صورت شیرین بودن ماست آب لیموترش اضافه می کنیم و بعد از 5 دقیقه سوپ را از روی حرارت برمی داریم. سوپ را با کمی گشنیز خرد شده و فلفل قرمز تزیین كنيد.??
?????????
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
????
@ashpazz