آشپزی
#شوری_قارچ
شور همون ترشیه، با این تفاوت که ترشی فقط با سرکه تهیه میشه، اما شور، محلول آبنمک، مایع اصلیشه که با کمی سرکه مخلوط میشه؛ کافیه یکمی صبر کنید تا شور جابیفته. البته شاید هم کمی بیشتر از کمی؛ هرچه شور، بیشتر در محلول بمونه، خوشمزه تر، نرمتر و جاافتاده تر میشه. اگر کم اشتها هستین، شورها یکی از چاشنی های بسیار اشتها آورن.
مواد لازم
آبلیموترش تازه 55 میلی لیتر
نمک 75 گرم
سرکه سفید 160 میلی لیتر
قارچ (خلالی خرد شده ) 700 گرم
سیر (کوبیده شده ) 5 حبه
فلفل کبابی تند (خلالی خرد شده ) 6 عدد
سبزی معطر (پاک و خرد شده ) 100 گرم
طرز تهیه?
1.در قابلمهای حاوی یک لیتر آب، آبلیموترش تازه و نمک را بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد. پس از جوش آمدن، سرکه را به آن افزوده و اجازه دهید چند جوش بزند، سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
2.در این فاصله، قارچ، سیر، فلفل کبابی و سبزی را در شیشه مخصوص ریخته، روی آن را کاملاً با محلول سرکه بپوشانید. درِ ظرف را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود و بهمدت یک ماه در جای خنک و تاریک نگهداری کنید. پس از این مدت، شور قارچ آماده سرو است.
?سبزی معطر شامل نعناع و مرزه، از هر کدام به یک اندازه است.
?????????
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
????
@ashpazz