آشپزی
#کیک_پسته
?بدون آرد
وقتی مغزها جای آرد را میگیرند.
??آمادهسازی
• ۲ پیمانه مغز بادام خام را در ظرفی حاوی آب داغ بریزید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا نرم شود. پس از این مدت، آن را آبکش کرده و کنار بگذارید تا خشک شود.
• فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید.
• کف قالب گرد ۲۲ سانتیمتری را بهوسیله اسپری روغن، کمی چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
1. بادام ها، ۱ و ۱/۲ پیمانه پسته، ۱ و ۱/۲ پیمانه شکر، ۱ ق.چ هل و ۱/۸ ق.چ نمک را داخل غذاساز بریزید و هم بزنید تا پودر شود.
2. ۲ عدد تخممرغ، ۵ عددسفیده تخممرغ و۱ ق.س رنده پوست لیموترش را در ظرفی دیگر بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا حجم آن دوبرابر شود، سپس آن را به مخلوط پسته بیافزایید و با لیسک هم بزنید تا مواد کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.
3. مایه آمادهشده را داخل قالب بریزید و سطح آن را با کاردک صاف کنید، سپس آن را ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا بپزد و سطح آن طلاییرنگ شود.
✔️مراحل پایانی
پس از این مدت، کیک را از فر خارج کرده و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند تا خنک شود، سپس کیک را از قالب خارج کنید و روی توری سیمی قرار دهید تا بهمدت ۲۰ دقیقه خنک شود. رنده پوست پرتقال و مغز پسته را روی کیک بپاشید و سرو کنید.
?????????
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
????
@ashpazz