منتظر مهدی

  • خانه 
  • یا مهدی 

آشپزی

06 آبان 1396 توسط سيده زهرا رستميان

​‍ #کیک_پسته
 ?بدون آرد

وقتی مغزها جای آرد را میگیرند.
?‍?آماده‌سازی

• ۲ پیمانه مغز بادام خام را در ظرفی حاوی آب داغ بریزید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا نرم شود. پس از این مدت، آن را آبکش کرده و کنار بگذارید تا خشک شود.

• فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید.

• کف قالب گرد ۲۲ سانتی‌متری را به‌وسیله اسپری روغن، کمی چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
1. بادام ها، ۱ و ۱/۲ پیمانه پسته، ۱ و ۱/۲ پیمانه شکر، ۱ ق.چ هل و ۱/۸ ق.چ نمک را داخل غذاساز بریزید و هم بزنید تا پودر شود.

2. ۲ عدد تخم‌مرغ، ۵ عددسفیده تخم‌مرغ و۱ ق.س رنده پوست لیموترش را در ظرفی دیگر بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا حجم آن دوبرابر شود، سپس آن را به مخلوط پسته بیافزایید و با لیسک هم بزنید تا مواد کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.

3. مایه آماده‌شده را داخل قالب بریزید و سطح آن را با کاردک صاف کنید، سپس آن را ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا بپزد و سطح آن طلایی‌رنگ شود.
✔️مراحل پایانی

پس از این مدت، کیک را از فر خارج کرده و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند تا خنک شود، سپس کیک را از قالب خارج کنید و روی توری سیمی قرار دهید تا به‌مدت ۲۰ دقیقه خنک شود. رنده پوست پرتقال و مغز پسته را روی کیک بپاشید و سرو کنید.
?????????
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

????

@ashpazz

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

منتظر مهدی

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس